Oddset matchen – resultat, speltips, matcher

Oddset matchen-kupong idag & ikväll - speltips, förslag, rätta och resultaten

Fakta om Oddset matchen

Oddset Matchen är ett spel för dig som gillar spänning och tror dig ha stenkoll på en match. Här behöver du nämligen inte tippa rätt utgång på 13 matcher som på Stryktipset eller Europatipset. Istället handlar det om att tippa rätt slutresultat på en enda match, det vill säga vilket antal mål de olika lagen gör. Ganska enkelt, eller hur? Oddsen är rörliga, det vill säga att de bestäms av spelarna fram till spelstopp. Ju fler spelare som väljer att satsa på en specifik utgång av en match, desto lägre odds blir det. Det är inte alltför många spelbolag som erbjuder denna typ av spel med löpande odds, men Svenska Spel är ett av dessa. Hos oss på Oddsonline.se får du speltips och förslag på hur du ska tippa på din utvalda match, samt statistik och annan information inför matchen. I denna guide får du veta hur du går till väga för att lägga ditt spel, samt får reda på återbetalning, vanliga sporter som ingår och historik om Oddset Matchen.

Spela på Oddset Matchen hos Svenska Spel

Oddset matchen matcher idag och ikväll

Oddset Matchen hos Svenska Spel Sport & Casino AB erbjuder olika spel varje dag. Vilka matcher som finns att välja på idag och ikväll syns bland annat hos oss, samt hos Svenska Spel. Varje dag väljs flera olika matcher ut, så du har många alternativ beroende på vilken sport du är intresserad av. Om du inte vet vilken du match vill tippa på, så hittar du massvis med speltips hos oss oavsett om det gäller Premier League, SHL, NHL, Champions League, Allsvenskan eller toppligor.

Så spelar du på Svenska Spels Oddset Matchen

Du spelar på Svenska Spels Oddset Matchen genom att fylla i din kupong med att tippa vad slutresultatet blir på en match. Bara välj önskad match och kryssa i antal mål för hemma- och bortalaget. Du kan även systemreducera, vilket vi snart återkommer till. Efter att du har valt dina rader är det bara att klicka i ”Betala” och hålla tummarna. Lägsta insats som du kan göra är 10 kr och högsta insats är 100 kr. Därefter kan du följa din match live eller rätta din kupong i efterhand. Det är alltid de exakta målresultaten efter ordinarie matchtid som gäller. Eftersom du oftast kan välja på ett stort antal matcher, så du bör kunna hitta någon som passar ditt sportintresse. Att tippa resultatet är nämligen alltid lite lättare om man är insatt i sporten.

Resultaten för alla matcherna

Hur kan du se resultatet av Oddset Matchen? Jo, du kan se resultatet av matcherna på text-tv eller hos Svenska Spel och givetvis hos oss. Bara surfa in på vår hemsida för att se vilken utgången blev. Passa samtidigt på att ta del av information om nästkommande omgångar. Vi kan rekommendera att se din valda match live stream, så att du kan ta del av spänningen i realtid.

Reducera bort hemma, borta eller oavgjort

När du spelar på Oddset Matchen kan du givetvis hel- och halvgardera dig, men inte på samma sätt som på Stryktipset eller Europatipset, då du spelar på exakt antal mål. Om du exempelvis skulle välja 0, 1, 2, 3, 4 och 5 för respektive lag så inser du fort att det blir det en dyr insats, då det blir många rader att spela på. Ett alternativ för att gardera sig till lägre insats, är att välja systemreducering (H O B), och därmed utesluta hemmaseger, oavgjort eller bortaseger.

Speltips och förslag på matcherna

Du kan hitta massvis med förslag, speltips, statistik och analyser inför matcherna här på Odds Online. Vi behöver nog inte betona vikten över att vara påläst, då det är så du vinner på ditt spel. Lyckas du tippa rätt antal mål kan oddsen nämligen bli ganska höga. Speciellt om du spelar på en otippad utgång, som många spelare inte har valt att satsa på.

Spela på Oddset Matchen hos Svenska Spel

Spelstopp – när matchen börjar

Spelstopp i Oddset Matchen innebär det klockslag, efter vilket du inte längre kan spela. Oddsen förändras fram till spelstopp, vilket innebär att den totala insatsen fördelar sig beroende på hur spelarna har spelat. Självklart går det att spela på Oddset Matchen i mobilen också fram tills spelstopp. Återbetalningen till spelarna är 70%, vilket är densamma som Topptipset. Det är inte en fantastisk återbetalning, men den är ändå bättre än exempelvis Europatipset, som ligger på 65%.

Oddset Matchen på text-tv live

Självklart finns Oddset Matchen på text-tv. Du kan gå in på sidorna 557-559 för att se ditt spel live. Du kan även få reda på resultatet av matcherna hos oss. Om du har tid och lust kan många matcher ses i realtid via live stream hos olika spelbolag. I vår topplista hittar du flera spelbolag som erbjuder livetjänster, så vi kan rekommendera att du kollar in vad detta innebär om du är intresserad av att se matchen live.

Historien om Svenska Spels Oddset Matchen

Oddset lanserades 1986, samtidigt som Trisslotten. Oddset-spelen är Lången, Matchen, Live, Challenge, Powerplay, Mixen och Bomben. Matchen har blivit ett populärt spel tack vare de rörliga oddsen, som innebär att du aldrig vet dem förrän vid spelstopp då alla har slutat att betta. Det kan därmed innebära höga eller låga odds beroende på hur spelarna har valt att satsa, liksom en nervkittlande spänning i väntan på att få se det slutliga oddset. De vanligaste sporterna som ingår i Oddset Matchen är fotboll, ishockey, handboll och innebandy.

Xperten hjälper dig att vinna

Xperten är Svenska Spels eget generade spel och är perfekt om du inte vill lägga ner tid på att läsa speltips, förslag och råd inför matcher. Men vi råder dig ändå att göra dina egna analyser, då det är roligare att få in en vinst baserad på egna kunskaper. Antingen kan du välja att spela riskfyllt till vad som troligen kan bli högre odds, eller mer säkert till lägre odds. Xperten när dock en smidig lösning när du inte vill spekulera själv. Välj bara Xperte, antal rader, om du vill reducera och din insats. Sedan är det bara att lägga ditt spel.