Vinnarfavoriterna inför Handbolls-EM

Sverige - Spanien i finalen av Handbolls-EM

På fredagen är det dags för herrarnas Handbolls-EM att dra igång i Kroatien. Frankrike är storfavoriter är VM-mästarna Frankrike före hemmanationen Kroatien och Danmark.

De svenskarna damerna gjorde en riktigt bra VM-turnering i höstas och var nära att skrälla sig till en medalj. Nu är det dags för herrarna att göra detsamma när EM drar igång på fredagen och oddsen talar inte för en medalj. Ett spel just nu ger hela 28 gånger pengarna på att Sverige vinner turneringen hos Unibet och 6,50 gånger pengarna om det blir en medalj.

Istället har vi en topptrio som väntas göra upp medaljerna, med Frankrike i toppen. Ett spel hos Unibet ger nämligen oddset 3,25 om Frankrike vinner turneringen, 3,75 om det blir hemmanationen Kroatien och 4,50 om de regerande OS-mästarna Danmark vinner turneringen.

Gå till Unibet för de senaste oddsen eller för att betta

Sverige möter Island i premiären

Att Sverige går vidare från grupp A är på förhand givet då man gör upp med Island, Kroatien och Serbien i samma grupp. Sverige inleder turneringen med att möta Island vid 18:15 på fredagen och är stor favorit i premiären.

Oddsen och mer info om Handbolls-EM kan du läsa här