Vinnarfavoriterna inför Handbolls-EM

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Sverige - Spanien i finalen av Handbolls-EM

På fredagen är det dags för herrarnas Handbolls-EM att dra igång i Kroatien. Frankrike är storfavoriter är VM-mästarna Frankrike före hemmanationen Kroatien och Danmark.

De svenskarna damerna gjorde en riktigt bra VM-turnering i höstas och var nära att skrälla sig till en medalj. Nu är det dags för herrarna att göra detsamma när EM drar igång på fredagen och oddsen talar inte för en medalj. Ett spel just nu ger hela 28 gånger pengarna på att Sverige vinner turneringen hos Unibet och 6,50 gånger pengarna om det blir en medalj.

Istället har vi en topptrio som väntas göra upp medaljerna, med Frankrike i toppen. Ett spel hos Unibet ger nämligen oddset 3,25 om Frankrike vinner turneringen, 3,75 om det blir hemmanationen Kroatien och 4,50 om de regerande OS-mästarna Danmark vinner turneringen.

Gå till Unibet för de senaste oddsen eller för att betta

Sverige möter Island i premiären

Att Sverige går vidare från grupp A är på förhand givet då man gör upp med Island, Kroatien och Serbien i samma grupp. Sverige inleder turneringen med att möta Island vid 18:15 på fredagen och är stor favorit i premiären.

Oddsen och mer info om Handbolls-EM kan du läsa här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 januari, 2018