Wimbledon: Djokovic och Williams favoriter

Igår drog Wimbledon-tennis igång i London. Kikar vi på oddsen är favoritskapet det vanliga; Novak Djokovic på herrsidan och Serena Williams på damsidan. Två favoriter som går in i denna turnering med helt olika förutsättningar.

Novak Djokovic har äntligen besegrat sitt spöke när han tog hem årets Franska Öppna-titel och med en titel i Australian Open i bagaget så går han nu mot att vinna alla Grand Slam-titlar under ett och samma år. Djokovic är klar favorit att ta sin tredje raka Grand Slam-titel i årets Wimbledon-turnering och spelbolaget Unibet ger just nu låga 1,70 gånger pengarna att han vinner turneringen. Andy Murray hålls som andrahandsfavorit till oddset 3,75 och därefter Roger Federer, en turnering som han vunnit hela 7 gånger, men ett spel ger just nu hela 16,00 gånger pengarna.

I damernas singelturnering är det Serena Williams som är spelbolagen favorit, i vanlig ordning, och unibet ger ett vinnarspel till oddset 2,50. Men det har inte varit Williams år och trots att hon varit förhandsfavorit i de två tidigare Grand Slam-turneringarna så är hon utan en titel i år. Därmed finns det intressanta outsiders att betta på i damernas turnering som andrahandsfavoriten Garbine Muguruza som vann Franska Öppna senast till oddset 5,00 eller varför inte tyskan Angelique Kerber som vann Australian Open till hela 21,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta på din favorit

Fler odds och mer fakta om Wimbledon hittar du här