Wimbledon: Inför damernas final

Wimbledon-finalerna ska avgöras nu i helgen och först ut är damernas final mellan Serena Williams och Garbine Muguruza. En final som Williams borde vinna enkelt om vi ska tro oddssättarna.

Att Serena Williams skulle ta sig vidare till finalen i Wimbledon var ingen högoddsare, tvärtom hon var klar favorit på förhand, men att den 20-seedade spanjorskan Garbine Muguruza skulle ta sig hela vägen till finalen var en stor överraskning då hennes bästa resultat tidigare i en Grand Slam-turnering är en kvartsfinal.

Garbine Muguruza vann dock över Serena Williams i Franska Öppna förra året, i två raka, set och vet därmed att hon kan slå Williams. Men det kommer inte att bli lätt då världsettan Williams har endast tre förluster på de 41 matcher hon har spelat i år.

Kikar vi på oddsen så är de givetvis på Williams sida till låga 1,18 gånger pengarna hos Mybet. Ett spel på Muguruza som vinnare ger hela 4,60 gånger pengrna.

Spela hos Mybet

Finalen drar igång vid 15:00 under lördagen.

Vinnare av damernas final i Wimbledon 2015

Serena Williams: 1,18
Garbine Muguruza: 4,60

Odds från Mybet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 juli, 2015