Wimbledon: Inför herrarnas final

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Idag kommer Novak Djokovic och Roger Federer återigen att mötas i Wimbledon-finalen, precis som i fjol. Djokovic vann titeln förra året och är stor favorit att göra så även i dag.

Djokovic lär vara rejält revanschsugen efter den förlorade finalen i Franska Öppna senast, mot Stanislas Wawrinka. I dagens Wimbledon-final är det Roger Federer som står på andra sidan och som Djokovic mött i många ATP-turneringar sedan fjolårets Wimbledon-titel och dessutom vunnit merparten av alla möten.

Än så länge har Federer ett statistiskt övertag med 20 vunna matcher mot Djokovic 19 i inbördes möten. Det innebär att Djokovic kan utjämna denna statistik vid seger i dagens final.

Djokovic har varit en av turneringens stora vinnarfavoriter så här långt men Roger Federers säkra 3-0 seger mot OS-mästaren Andy Murray talar för att Federer är i god form och kommer att ge Djokovic en riktig match, precis som i fjol då Djokovic vann i femte och avgörande set mot Federer.

Kikar vi på oddsen inför dagens möte, från Unibet, så talar de för en jämn match och spelbolaget ger 1,78 gånger pengar om Djokovic vinner och 2,05 gånger pengarna om Federer tar sin åttonde Wimbledon titel och blir därmed historisk som den spelare som tagit flest Wimbledon-titlar.

Finalen drar igång vid 15:00.

Spela på Wimbledon-finalen hos Unibet

Vinnare av herrarnas Wimbledon-final

Novak Djokovic: 1,78
Roger Federer: 2,05

Odds från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 juli, 2015