Wimbledon: Nadal och Djokovic favoriter

:nordicbet-logo:Herrarnas singel-semifinaler i Wimbledon spelas i dag på eftermiddagen. Jo-Wilfried Tsonga slog ut Roger Federer i kvartsfinalen och kommer att få möta världstvåan Novak Djokovic och någon timme senare möter Rafael Nadal Andy Murray i en het duell.

14:00 Semifinal i Wimbledon 2011 – Jo-Wilfried Tsonga mot Novak Djokovic

Jo-Wilfried Tsonga har haft en svår väg fram till semifinal. Han har på vägen slagit ut bland annat David Ferrer och självaste Roger Federer. Den senaste matchen i kvartsfinalen mot Roger Federer var en riktigt tung seger. Där Tsonga hämtade upp ett 0-2 underläge och kan vara lite sliten i jämförelse med Djokovic. Men å andra sidan har han formen med sig och det kan vara en avgörande faktor. Att Tsonga vet att han har en chans att slå Djokovic trots att han bara är rankad på 19:e plats.

Novak Djokovic har imponerat under turneringen och haft en rätt enkel väg fram till semifinalen. Djokovic längtar efter en stor seger och bryta Rafael Nadal och Roger Federers dominans i Wimbledon under de senaste åren. Frågan om det är positivt eller negativ, det kan sätta myror i huvudet på serben och då kommer misstagen.

Hur som helst är Djokovic favorit att vinna mötet och tar han det lugnt och metodiskt mot fransmannen Tsonga borde detta gå vägen. En vinst till Djokovic ger 1.42 gånger pengarna och en vinst till Tsonga ger 2.75 hos :nordicbet:. Ett hyffsat odds för Tsonga, men det mesta talar för en vinst till Djokovic. Den stora motståndaren i dagens match kommer vara han själv.

15:15 Semifinal i Wimbledon 2011 – Rafael Nadal mot Andy Murray

Rafael Nadal kommer att få möta britten Andy Murray som har hemmaplan i den andra semifinalen i Wimbledon 2011. På förhand är Rafael Nadal favorit att vinna mötet. Men Nadal har inte riktigt sats på prov än och Murray kommer bli hans stora utmaning så här långt. Murray imponerade också i sin kvartsfinal där han vann komfortabelt med 6-3, 6-4 och 6-4.

Som alltid är Nadal den stora favoriten mot Murray. Nadal vann Franska Öppna senast och även Wimbledon i fjol. Det har pratats en del om en sviktande form för Nadal i Franska Öppna men spenjoren visar upp ett stabilt spel. :Nordicbet: ger Nadal en frödel och en vinst ger 1.45 gånger pengarna.

Odds för dagens semifinaler i Wimbledon 2011

*oddsen är hämtade från :nordicbet:

14:00 Jo-Wilfried Tsonga – Novak Djokovic 2.75 – 1.45

15:15 Rafael Nadal – Andy Murray 1.45 – 2.65