Zlatan till EM? 50% chans enligt oddsen

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

Zlatan till EM i sommar? Ja det kan bli verklighet. Han har själv öppnat dörren och spelbolaget Unibet anser att det är 50/50 att han blir uttagen i EM-truppen.

Efter EM 2016 så la Zlatan landslagsskorna på hyllan för gott. Men när Sverige blev klara för fotbolls-VM 2018 så drog ryktena igång direkt för en comeback. Det blev dock aldrig så. Nu är rykten igång igen med ett fåtal månader kvar till sommarens Fotbolls-EM.

Rykten som denna gång verkar vara på på allvar. Zlatan har nämligen själv gått ut och sagt att han saknar landslaget. Janne Andersson har också varit i kontakt med Zlatan men har ännu inte kommit med klara besked vad som gäller. Så ännu är högst det oklart hur det kommer att bli.

Kikar vi på oddsen hos Unibet så ger spelbolaget, just nu, oddset 1.80 att Zlatan tas ut i EM-truppen och 1.90 att han inte tas ut. Spelbolaget anser därmed att det är 50 procents chans att han kommer att tas ut i EM-truppen.

Nedan ser du de senaste oddsen på om Zlatan tas ut I EM-truppen. Notera att oddsen uppdateras löpande och därmed kan ändras.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 mars, 2021