Zlatan till Manchester United?

Det surras mycket kring fotbollen och vart alla spelare skall ta vägen inför kommande säsonger. Flera transfers är redan klara medan andra storstjärnor fortfarande inte har annonserat var de spelar nästa säsong. En av de hetaste spelarna är svenske Zlatan Ibrahimovic som enligt rykten är på väg till Manchester United.

Idag kommer nya uppgifter om att det bara är en tidsfråga innan Sir Alex Ferguson skall lägga ett bud som i runda slängar motsvarar dryga 380 miljoner svenska kronor. Något som bestämt dementeras av Zlatans agent Mino Raiola.

”Det är absolut inte sant att Machester United har budat på Zlatan” sa agenten till Sky Sports. Som vanligt heter det att Zlatan inte har några planer på att lämna Inter. Spelbolagen gillar i vilket fall som helst att lägga ut odds på troliga övergångar, så även på Zlatan. Vad tror du?

Var spelar Zlatan nästa säsong? Odds från :Unibet:

Inter: 1,25
Macheter United: 3,50
Chelsea: 10,00
Barcelona: 10,00
Real Madrid: 15,00
Liverpool: 18,00
Mancheter City: 50,00

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 13 juli, 2009