Argentina – Island 16/6, odds, stream, speltips

Argentina
vs
Island
1 – 1 2018-06-16 16:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Argentina – Island
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-16 14:58:47. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Argentina gör sitt 17:e VM, det 12:e på raken. För Islands del är det första gången i nationens historia som man lyckats kvala in till VM. Argentina var stabila i kvalet utan att för den skulle glänsa. Uppladdningen till turneringen har önskat en del övrigt att önska då man fått ställa in två träningsmatcher och dessutom förlorat en del matcher på vägen fram. Island vann sin kvalgrupp, på ett imponerande sätt, före lag som Kroatien, Ukraina och Turkiet. Men efter det slog man av på takten vad det verkar och man har förlorat en hel del matcher på vägen mot avspark. I vårt kan vi inte göra annat än att spela på att Argentina vinner. Vi spelar ettan hos Expekt till oddset 1,35.

Argentina har ett lag i världsklass

Argentina har världsklasspelare på varje position och på vissa positioner två stycken. Är det någon position det ser lite tunnare ut så är det målvaktspositionen. Där får man förlita sig på Chelseas reservmålvakt Wilfredo Caballero. Inget ont om honom, men han spelar inte regelbundet i sitt klubblag. I övrigt är spelarna av yttersta eliten. Man har bara haft det svårt att få ihop dessa spelare till ett lag. Vidare har man även haft svårt att få ut det bästa ur en viss Lionel Messi. Det verkar dock vara avhjälpt nu och Messi har gjort flest mål i det sydamerikanska kvalet så när som på Edinson Cavani, som gjorde tre fler. Det blir spännande att följa hur tränare Jorge Sampaoli leder sitt lag under turneringen.

Island minsta landet att kvala in

Med sina 334 000 invånare när de kvalade in vår Island det minsta landet att lyckas med bedriften att kvala in till VM. Det är som sagt första gången man gör så. Däremot spelade man EM för två år sedan och gick då överraskande till kvartsfinal efter att man lyckats slå ut England i åttondelen bland annat. Bäste målskytt och meste spelare i kvalet var Gylfi Sigurdson som gjorde fyra mål på tio kvalmatcher. Lagets form är inte helt bra just nu och man har förlorat 3 av sina fem senaste och bara vunnit en. Man har nu fyra raka matcher utan seger och man får hoppas att man sparar segrarna till när det betyder något.

Speltips - Argentina bör vinna

Det är första gången någonsin som dessa lagen möts och de flesta tror nog att det är Argentina som kommer vinna. Visst är man stora favoriter, men Island visade i EM att de är svårslagna och dessutom visade man vinnarinstinkt i kvalet till VM. Argentina är dock en av de stora nationerna och man är alltid med i snacket om guldet. Faktum är att bara Tyskland är den nation som spelat i fler finaler än Argentina sedan 1978, fem respektive fyra. I vårt speltips väljer vi att spela på Argentina. Vi spelar ettan hos Expekt till oddset 1,35.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-12 23:33:50

Matchen är tippad av

Argentina - Island odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Fotbolls-VM mellan Argentina och Island så höll spelbolagen Argentina som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.34 hos Unibet.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Argentina - Island

Det blev oavgjort, 1-1, i mötet mellan Argentina och Island.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM