Arsenal – Brighton 4/5, odds, streaming, speltips

Arsenal
vs
Brighton
2019-05-04 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Arsenal – Brighton
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-08-19 18:19:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 05-04-2019 16:00

Arsenal möter Brighton med start 16:00 den 4/5 i Premier League.

Speltips Arsenal - Brighton

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Arsenal-Brighton speltips. Rekar på andra matcher än Arsenal-Brighton hittar du i menyn under ”speltips”.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Arsenal. Är du intresserad av att betta på Arsenal så ger Bet-at-home det mest fördelaktiga bettet till 1.81 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Brighton, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos Bet-at-home som ger dig det högsta oddset 3.17 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Arsenal - Brighton

Vi listar de bästa oddsen på Arsenal - Brighton nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På hemmaplan har Arsenal gjort 12 mål i Premier League, vilket innebär att Arsenal har ett snitt på 1,71 gjorda mål per match. På hemmaplan har Arsenal släppt in 0,86 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Brighton 5 gjorda mål sammanlagt i de 7 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Brighton i genomsnitt släppt in 1,71 mål på de 7 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i Premier League har Arsenal gjort totalt 26 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,17 mål per match. Arsenal har under säsongen släppt in totalt 15 mål i ligan på de 12 matcher som spelats.

Per match har Brighton i snitt producerat 1,08 mål framåt på de 12 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Brighton, på 12 spelade matcher, släppt in 1,50 mål i snitt per match.