BINOMISTAS – SG e-sports 24/6, odds, speltips, streaming

BINOMISTAS
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 4.65
2 1.17
Vinstchans
Odds för BINOMISTAS - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 03:02:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades BINOMISTAS – SG e-sports den 24/6

BINOMISTAS och SG e-sports möttes den 21-06-24 med matchstart 01:30 i The International SA Qual..

De bästa & högsta oddsen inför BINOMISTAS - SG e-sports

Kikade vi på oddsen inför mötet i The International SA Qual. mellan BINOMISTAS och SG e-sports så var SG e-sports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.17 gånger pengarna på SG e-sports som vinnare. Snittoddset på favoriten SG e-sports, hos de 1 spelbolagen, låg på 4,65 gånger pengarna.

Ett spel på BINOMISTAS, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.65 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på BINOMISTAS som segrare låg på 1,17 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på BINOMISTAS - SG e-sports gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit BINOMISTAS

Hemmalaget BINOMISTAS har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu BINOMISTAS ett poängsnitt på 0 poäng per match.

BINOMISTAS har på bortaplan i The International SA Qual. denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har BINOMISTAS därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har BINOMISTAS håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att BINOMISTAS har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports har ett hemmafacit i The International SA Qual. spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu SG e-sports ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i The International SA Qual. har SG e-sports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att BINOMISTAS har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har SG e-sports tagit i The International SA Qual. under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att SG e-sports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för BINOMISTAS - SG e-sports

Likaresultatet innebär att BINOMISTAS på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. SG e-sports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.