Black N Yellow – The Cut 6/5, odds, speltips, live stream

Black N Yellow
vs
The Cut
The Cut
Odds för Black N Yellow - The Cut
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 00:10:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Black N Yellow – The Cut

Den 21-05-06 så spelades mötet mellan Black N Yellow – The Cut i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen, med matchstart klockan 22:00.

Oddsen inför Black N Yellow - The Cut

Inför matchen mellan Black N Yellow och The Cut i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var Black N Yellow spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Black N Yellow hittade du hos Bethard till 1.25 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 3,86 på att Black N Yellow skulle vinna matchen.

Ett spel på The Cut, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.90 gånger pengarna hos Bethard. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till The Cut och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,24 på en seger till The Cut.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Black N Yellow - The Cut.

Poängfacit Black N Yellow

Black N Yellow hemmafacit så här långt i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har Black N Yellow denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen tagit 0 poäng. Och detta gör att Black N Yellow har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen har Black N Yellow denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit The Cut

På hemmaplan har The Cut fått ihop 0 poäng i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu The Cut ett snitt på 0 poäng per match.

The Cut har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

The Cut har på 0 spelade matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. The Cut har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Black N Yellow - The Cut

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Black N Yellow och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för The Cut på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.