Brackley Town – Scunthorpe 19/9, odds, speltips, live stream

100 kr riskfritt spel på Brackley Town vs Scunthorpe!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Brackley Town - Scunthorpe. Se resultatet från omröstningen nedan.

Brackley Town - Scunthorpe

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 2.70
X 3.50
2 2.50
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Brackley Town - Scunthorpe odds, speltips, resultat i FA-cupen

Så spelades Brackley Town – Scunthorpe i FA-cupen

Brackley Town och Scunthorpe i FA-cupen med matchstart 20:45 den19 september.

De bästa oddsen inför Brackley Town - Scunthorpe

Kikade vi på oddsen inför mötet i FA-cupen mellan Brackley Town och Scunthorpe så var Scunthorpe oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 2.50 gånger pengarna på Scunthorpe som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 8 spelbolagen i snitt oddset 2,49 på att Scunthorpe skulle vinna matchen.

Brackley Town var nederlagstippade i mötet mot Scunthorpe och det högsta oddset på Brackley Town som vinnare hittade du hos betway till oddset 2.70. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 8 spelbolagen i snitt oddset 2,48 på Brackley Town som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Brackley Town och Scunthorpe kunde du betta på hos Betsson till intressanta 3.50 gånger pengarna. Inför avspark mellan Brackley Town och Scunthorpe så gav de 8 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 3,44 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Brackley Town

Brackley Town har på hemmaplan i FA-cupen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Brackley Town har ett bortafacit under säsongen i FA-cupen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Brackley Town därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Under säsongen i FA-cupen så har Brackley Town spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Brackley Town har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Scunthorpe

Scunthorpe facit så här långt är 0 inspelade poäng i FA-cupen på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Brackley Town i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Brackley Town har ett facit på bortaplan denna säsong i FA-cupen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Scunthorpe därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Scunthorpe har i FA-cupen 0 poäng på 0 matcher totalt. Scunthorpe har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Brackley Town - Scunthorpe

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Brackley Town, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Scunthorpe.