Brynäs – Djurgården 17/11, odds, speltips, streaming

Brynäs
vs
Djurgården
2018-11-17 14:45 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brynäs – Djurgården
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 11-17-2018 14:45

Matchen mellan Brynäs – Djurgården spelas den 17 november i SHL, med matchstart vid klockan 14:45.

Speltips Brynäs – Djurgården

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Brynäs-Djurgården eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än Brynäs-Djurgården.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Brynäs – Djurgården. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Brynäs – Djurgården jämför du nedan

Om du vill betta på Brynäs – Djurgården så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 5 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Brynäs gjort totalt 13 mål, ett snitt på 2,60 gjorda mål per match. På hemmaplan har Brynäs släppt in 3,00 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

På de 6 bortamatcher som Djurgården spelat denna säsong i SHL har laget gjort 23 mål, vilket ger ett snitt på 3,83 mål per match. På bortaplan har Djurgården i genomsnitt släppt in 2,17 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

På de 10 matcher Brynäs spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 23 mål, med ett snitt på 2,30 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Brynäs ett snitt på 2,90 insläppta mål per match, på de 10 matcher som spelats.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i SHL totalt gjort 40 mål i de 10 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 4,00 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Djurgården släppt in 2,20 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.