Canvey Island – Braintree Town 16/9, odds, speltips, live stream

100 kr riskfritt spel på Canvey Island vs Braintree Town!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Canvey Island - Braintree Town. Se resultatet från omröstningen nedan.

Canvey Island - Braintree Town

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 4.33
X 4.05
2 1.68
Vinstchans
Odds för Canvey Island - Braintree Town
Matchfakta och matchinfo

Canvey Island – Braintree Town i FA-cupen

Den 23-09-16 så spelades mötet mellan Canvey Island – Braintree Town i FA-cupen, med matchstart klockan 16:00.

Oddsen inför Canvey Island - Braintree Town

Inför matchen mellan Canvey Island och Braintree Town i FA-cupen så var Braintree Town spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Braintree Town hittade du hos Betsson till 1.68 gånger pengarna. Av de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 4,12 på Braintree Town som vinnare mot Canvey Island.

På nederlagstippade Canvey Island så kunde du spela på det högsta oddset 4.33 som du hittade hos betway. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Canvey Island och de 8 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,64 på en seger till Canvey Island.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Canvey Island och Braintree Town till det högsta oddset 4.05 hos Unibet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 8 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 4,00 gånger pengarna.

Poängfacit Canvey Island

Canvey Island har på hemmaplan i FA-cupen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Canvey Island har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Canvey Island tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Canvey Island därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Canvey Island har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Braintree Town

Braintree Town har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i FA-cupen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Braintree Town har ett facit med 0 poäng i FA-cupen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Braintree Town därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Braintree Town har i FA-cupen 0 poäng på 0 matcher totalt. Braintree Town har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Canvey Island - Braintree Town

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Canvey Island har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Braintree Town har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.