Chicken Fighters – Ghost frogs 5/5, odds, speltips, livestream

Chicken Fighters
vs
Ghost frogs
Ghost frogs
Bästa matchoddsen
1 1.47
2 2.75
Vinstchans
Odds för Chicken Fighters - Ghost frogs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 17:19:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Chicken Fighters mötte Ghost frogs den 21-05-05

Matchen spelades i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Chicken Fighters och Ghost frogs. Mötets matchstart var 19:00 den 5 maj.

1X2-oddsen på Chicken Fighters - Ghost frogs

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Chicken Fighters och Ghost frogs så var Chicken Fighters oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.47 gånger pengarna på Chicken Fighters som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,63 att Chicken Fighters, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

På nederlagstippade Ghost frogs så kunde du spela på det högsta oddset 2.75 som du hittade hos betway. I snitt så kunde du spela på att Ghost frogs gick vinnande ur detta möte till oddset 1,44 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Chicken Fighters - Ghost frogs i Champions League till gånger pengarna. Att Chicken Fighters - Ghost frogs skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Chicken Fighters

Chicken Fighters har ett hemmafacit så här lång i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Chicken Fighters har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Chicken Fighters denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen tagit 0 poäng. Så här långt har Chicken Fighters ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Chicken Fighters har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Chicken Fighters har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Ghost frogs

Ghost frogs har ett facit i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Ghost frogs ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Ghost frogs har ett facit med 0 poäng i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Ghost frogs därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Ghost frogs har i DreamLeague DPC EU lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Ghost frogs har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Chicken Fighters - Ghost frogs

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chicken Fighters och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ghost frogs på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.