Dalanjing Gaming – Sparking Arrow Gaming 28/2, odds, speltips, streaming

Dalanjing Gaming
vs
Sparking Arrow Gaming
Sparking Arrow Gaming
Bästa matchoddsen
1 5.50
2 1.12
Vinstchans
Odds för Dalanjing Gaming - Sparking Arrow Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-27 21:04:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Dalanjing Gaming – Sparking Arrow Gaming matchstart 28 februari

Dalanjing Gaming och Sparking Arrow Gaming möttes i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen den 28/2 med matchstart 05:00.

De bästa & högsta oddsen inför Dalanjing Gaming - Sparking Arrow Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen mellan Dalanjing Gaming och Sparking Arrow Gaming så var Sparking Arrow Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.12 gånger pengarna på Sparking Arrow Gaming som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 5,50 på att Sparking Arrow Gaming skulle vinna matchen.

Dalanjing Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot Sparking Arrow Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Dalanjing Gaming gav Unibet till oddset 5.50. Nederlagstippade Dalanjing Gaming var som sagt ingen favorit i mötet mot Sparking Arrow Gaming och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,12.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Dalanjing Gaming och Sparking Arrow Gaming, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Dalanjing Gaming

För Dalanjing Gaming så har laget denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Dalanjing Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Dalanjing Gaming har ett bortafacit under säsongen i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att Dalanjing Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Dalanjing Gaming denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Sparking Arrow Gaming

På hemmaplan har Sparking Arrow Gaming fått ihop 0 poäng i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Sparking Arrow Gaming ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att Dalanjing Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Sparking Arrow Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Dalanjing Gaming - Sparking Arrow Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Dalanjing Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sparking Arrow Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.