DarkZero Esports – Susquehanna Soniqs 30/6, odds, speltips, streaming

DarkZero Esports
vs
Susquehanna Soniqs
21-06-30 22:40 NA League
Susquehanna Soniqs
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för DarkZero Esports - Susquehanna Soniqs
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 08:42:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DarkZero Esports – Susquehanna Soniqs i NA League

Matchen spelades i NA League mellan DarkZero Esports och Susquehanna Soniqs. Mötets matchstart var 22:40 den 30 juni.

1X2-oddsen på DarkZero Esports - Susquehanna Soniqs

Inför matchen mellan DarkZero Esports och Susquehanna Soniqs i NA League så var DarkZero Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DarkZero Esports hittade du hos Unibet till 1.75 gånger pengarna. Att DarkZero Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 1,98 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på Susquehanna Soniqs som vinnare i matchen mot DarkZero Esports. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Susquehanna Soniqs som vinnare till 2.00 gånger pengarna. Snittoddset på Susquehanna Soniqs som segrare låg på 1,75 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan DarkZero Esports och Susquehanna Soniqs till det högsta oddset hos . Att DarkZero Esports och Susquehanna Soniqs skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit DarkZero Esports

DarkZero Esports har tagit 0 poäng så här långt i NA League på 0 spelade matcher. På hemmaplan har DarkZero Esports ett snitt på 0 poäng per match.

DarkZero Esports har ett bortafacit i NA League med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har DarkZero Esports därmed 0,00 poäng per match.

DarkZero Esports har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. DarkZero Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Susquehanna Soniqs

Susquehanna Soniqs har ett facit i NA League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Susquehanna Soniqs ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Susquehanna Soniqs har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i NA League på 0 spelade matcher. Susquehanna Soniqs har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Susquehanna Soniqs har på 0 spelade matcher i NA League tagit 0 poäng denna säsongen. Susquehanna Soniqs har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för DarkZero Esports - Susquehanna Soniqs

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DarkZero Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Susquehanna Soniqs på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.