DetonatioN FocusMe – Burning Core 27/6, odds, speltips, stream

DetonatioN FocusMe
vs
Burning Core
21-06-27 07:45 LJL
Burning Core
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.50
Vinstchans
Odds för DetonatioN FocusMe - Burning Core
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 09:36:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

DetonatioN FocusMe – Burning Core i LJL

Med matchstart 07:45 så spelades matchen i LJL mellan DetonatioN FocusMe och Burning Core, den 27 juni.

De bästa oddsen inför DetonatioN FocusMe - Burning Core

Inför matchen mellan DetonatioN FocusMe och Burning Core i LJL så var DetonatioN FocusMe spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DetonatioN FocusMe hittade du hos Unibet till 1.18 gånger pengarna. De 3 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,42 att favoriten DetonatioN FocusMe skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Burning Core som vinnare i matchen mot DetonatioN FocusMe. Och inför detta möte så gav bet365 det högsta oddset på Burning Core som vinnare till 4.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Burning Core och de 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,17 på en seger till Burning Core.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan DetonatioN FocusMe och Burning Core hittade du hos till oddset . Inför matchstart mellan DetonatioN FocusMe och Burning Core så gav de 3 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit DetonatioN FocusMe

DetonatioN FocusMe har på hemmaplan i LJL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att DetonatioN FocusMe har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har DetonatioN FocusMe under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har DetonatioN FocusMe därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

DetonatioN FocusMe har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Burning Core

Burning Core har denna säsongen i LJL tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Burning Core har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Burning Core har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LJL på 0 spelade matcher. Detta gör att DetonatioN FocusMe har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Burning Core har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Burning Core har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för DetonatioN FocusMe - Burning Core

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för DetonatioN FocusMe har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Burning Core har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.