Djurgården – Tappara 9/10, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
Tappara
3 – 5 2018-10-09 19:30 Champions Hockey League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Tappara
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-09 17:44:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Djurgården har gått bra i SHL även om de förlorade på övertid senast. I Champions Hockey League har de tagit tre vinster av fyra möjliga. Deras motståndare Tappara har inte alls fungerat i SM-Liiga utan ligger bara på 13:e plats efter 10 spelade matcher. Djurgården går in som favoriter och vi tror också att de vinner. Vårt speltips är en 1:a, vilken ger 1,95 gånger pengarna hos Unibet.

Vunnit 75% i CHL

I sex av sju matcher som Djurgården har spelat i SHL har de tagit poäng. Bortsett från första matchen mot Frölunda har de fått som minst en pinne med sig, och det är därför inte konstigt att de placerar sig på tredje plats i tabellen. Jakob Lilja och Jacob Josefsson har varit riktigt bra och senast mot Luleå så var Lilja när att näta redan i den första minuten. Dick Axelsson var också bra, men trots att DIF kontrollerade inledningen så var det Luleå som satte första målet. Linus Hultström kunde kvittera i powerplay och det hela skulle avgöras i förlängning, men där fick Djurgården ge sig. I Champions Hockey League har Djurgården också gått fint. Vinst i tre matcher av fyra spelade. Daniel Brodin med sex poäng på dessa matcher, samtidigt som redan nämnda Lilja och Josefsson har sex respektive åtta poäng. De har gjort 17 mål totalt den här säsongen i turneringen.

Samma vinstprocent

Även om det går åt helsike på hemmaplan och Tappara bara ligger på 13:e plats i SM-Liiga så går det åtminstone riktigt bra i CHL. I ligan har de bara vunnit två matcher av tio möjliga under ordinarie tid. Senast mot JYP lyckades de kriga till sig en pinne, men förlorade på straffar. Då gjorde de ändå en bra förstaperiod och gick till den första pausvilan med 1-3 på bortais. 1-0 gjordes efter fyra spelade minuter, men inom tio minuter efter det hade Kemilainen, Zaborsky och Kemilainen igen sett till att de drog ifrån. JYP gjorde dock ett mål i andra och ett i tredje, vilket gav förlängning. Den slutade mållöst, vilket innebar straffar. Där tog Heljanko i kassen några stycken, men när hans lagkamrater inte såg till att sätta sina så fick de nöja sig med en poäng. Precis som Djurgården har det dock gått bra i CHL. De har vunnit tre av fyra och faktiskt gjort fler mål än svenskarna, 19 stycken. Jarko Malinen är bäste poängplockare med sina sju assists, men har fortfarande inte hittat nätet.

Speltips - Djurgården starkare

Tapparas form är inte bra. De halkar efter mer och mer i ligan och behöver verkligen vända trenden när det kommer till den. I Champions Hockey League ser det annorlunda ut, där har de vunnit lika många som Djurgården. Men på bortais på hovet så tror vi att de får det mycket svårt. Djurgården visar bättre form och har ett par spelare som producerar galet bra just nu. Vårt speltips är en 1:a. Hos Unibet ger den 1,95 gånger pengarna.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-08 10:34:27

Matchen är tippad av

Djurgården - Tappara odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Djurgården och Tappara i Champions Hockey League var Djurgården spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Tappara vann det föregåendet mötet mot Djurgården

Tappara vann matchen mot Djurgården med resultatet 5-3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions Hockey League