Dynamo Eclot – eSuba 27/6, odds, livestream, speltips

Dynamo Eclot
vs
eSuba
21-06-27 16:00 Hitpoint Masters
eSuba
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.47
Vinstchans
Odds för Dynamo Eclot - eSuba
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 05:21:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Dynamo Eclot – eSuba i Hitpoint Masters

Matchen spelades i Hitpoint Masters mellan Dynamo Eclot och eSuba. Mötets matchstart var 16:00 den 27 juni.

Oddsen inför Dynamo Eclot - eSuba

Kikade vi på oddsen inför mötet i Hitpoint Masters mellan Dynamo Eclot och eSuba så var eSuba oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.47 gånger pengarna på eSuba som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till eSuba på 2,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Dynamo Eclot var underdogs mot eSuba och det högsta oddset på nederlagstippade Dynamo Eclot kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.50 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,47 på Dynamo Eclot som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Dynamo Eclot - eSuba i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Dynamo Eclot

För Dynamo Eclot så har laget denna säsong i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Dynamo Eclot denna säsong i Hitpoint Masters tagit 0 poäng. Och detta gör att Dynamo Eclot har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Dynamo Eclot har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit eSuba

ESuba har ett facit i Hitpoint Masters där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Dynamo Eclot i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har eSuba i Hitpoint Masters tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Dynamo Eclot har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har eSuba spelat in 0 poäng denna säsong i event. ESuba har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Dynamo Eclot - eSuba

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Dynamo Eclot har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. eSuba har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.