EgoBoys – Gorillaz-Pride 6/5, odds, speltips, livestream

EgoBoys
vs
Gorillaz-Pride
Gorillaz-Pride
Bästa matchoddsen
1 1.32
2 3.10
Vinstchans
Odds för EgoBoys - Gorillaz-Pride
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-04 20:03:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades EgoBoys – Gorillaz-Pride

EgoBoys och Gorillaz-Pride möttes den 21-05-06 med matchstart 19:00 i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen.

De bästa oddsen inför EgoBoys - Gorillaz-Pride

Inför mötet mellan EgoBoys - Gorillaz-Pride i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till EgoBoys och Unibet gav då det bästa oddset till 1.32 gånger pengarna. Att EgoBoys skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,10 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på Gorillaz-Pride som vinnare i matchen mot EgoBoys. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Gorillaz-Pride som vinnare till 3.10 gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,32 att Gorillaz-Pride skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Inför matchstart mellan EgoBoys och Gorillaz-Pride så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit EgoBoys

För EgoBoys så har laget denna säsong i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att EgoBoys i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong har EgoBoys ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har EgoBoys ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

EgoBoys har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har EgoBoys ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Gorillaz-Pride

Gorillaz-Pride har denna säsongen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Gorillaz-Pride har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Gorillaz-Pride i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att EgoBoys har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Gorillaz-Pride har i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Gorillaz-Pride har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för EgoBoys - Gorillaz-Pride

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för EgoBoys har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Gorillaz-Pride har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.