EHOME – Invictus Gaming 6/5, odds, speltips, stream

EHOME
vs
Invictus
21-05-06 06:00 i-League
Invictus
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.75
Vinstchans
Odds för EHOME - Invictus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 03:44:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades EHOME – Invictus Gaming den 6/5

Med matchstart 06:00 så spelades matchen i i-League mellan EHOME och Invictus Gaming, den 6 maj.

De bästa & högsta oddsen inför EHOME - Invictus Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i i-League mellan EHOME och Invictus Gaming så var Invictus Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på Invictus Gaming som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Invictus Gaming på 2,03 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

EHOME var nederlagstippade i mötet mot Invictus Gaming och det högsta oddset på EHOME som vinnare hittade du hos betway till oddset 2.05. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,73 på EHOME som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan EHOME och Invictus Gaming hittade du hos till oddset . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan EHOME - Invictus Gaming.

Poängfacit EHOME

EHOME hemmafacit så här långt i i-League är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har EHOME facit så här långt på 0 matcher i i-League. Detta innebär att EHOME har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher EHOME har spelat denna säsong i i-League så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Invictus Gaming

Invictus Gaming har ett hemmafacit i i-League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Invictus Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Invictus Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har Invictus Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I i-League har Invictus Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Invictus Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för EHOME - Invictus Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EHOME och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Invictus Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.