EXTREMUM – Hellbear Smashers 15/5, odds, streaming, speltips

EXTREMUM
vs
Hellbear Smashers
21-05-15 11:00 Pinn. Cup
Hellbear Smashers
Bästa matchoddsen
1 2.75
2 1.40
Vinstchans
Odds för EXTREMUM - Hellbear Smashers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 20:37:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo EXTREMUM – Hellbear Smashers i 15 maj

Matchen mellan EXTREMUM och Hellbear Smashers i Pinn. Cup spelades den 15/5 med matchstart kl. 11:00.

Oddsen inför EXTREMUM - Hellbear Smashers

Inför matchen mellan EXTREMUM och Hellbear Smashers i Pinn. Cup så var Hellbear Smashers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Hellbear Smashers hittade du hos Unibet till 1.40 gånger pengarna. Att Hellbear Smashers skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,75 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

EXTREMUM var spelbolagens under dog i mötet mot Hellbear Smashers i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till EXTREMUM gav Unibet till oddset 2.75. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,40 att EXTREMUM skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att EXTREMUM och Hellbear Smashers skulle kryssa i mötet. Ett oavgjort spel på EXTREMUM - Hellbear Smashers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit EXTREMUM

EXTREMUM har tagit 0 poäng så här långt i Pinn. Cup på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har EXTREMUM tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att EXTREMUM har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

EXTREMUM har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Det gör att EXTREMUM har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Hellbear Smashers

På 0 matcher i Pinn. Cup har Hellbear Smashers nu 0 insamlade poäng. Hemma har Hellbear Smashers ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På 0 matcher har Hellbear Smashers under säsong tagit 0 poäng i event. Detta gör att EXTREMUM har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Hellbear Smashers har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Hellbear Smashers har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för EXTREMUM - Hellbear Smashers

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EXTREMUM, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Hellbear Smashers.