EXTREMUM – Nemiga Gaming 24/6, odds, streaming, speltips

EXTREMUM
vs
Nemiga Gaming
Nemiga Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.10
Vinstchans
Odds för EXTREMUM - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 12:04:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

EXTREMUM mötte Nemiga Gaming den 21-06-24

Med matchstart 11:00 så spelades matchen i The International E. EU kval mellan EXTREMUM och Nemiga Gaming, den 24 juni.

De bästa & högsta oddsen inför EXTREMUM - Nemiga Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i The International E. EU kval mellan EXTREMUM och Nemiga Gaming så var EXTREMUM oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på EXTREMUM som vinnare. Att EXTREMUM skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,08 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på Nemiga Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.10 gånger pengarna hos betway. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Nemiga Gaming och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,69 på en seger till Nemiga Gaming.

Inför mötet mellan EXTREMUM och Nemiga Gaming så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan EXTREMUM - Nemiga Gaming.

Poängfacit EXTREMUM

För EXTREMUM så har laget denna säsong i The International E. EU kval håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu EXTREMUM ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har EXTREMUM denna säsong i The International E. EU kval tagit 0 poäng. Detta gör att EXTREMUM har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

EXTREMUM har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. EXTREMUM har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i The International E. EU kval. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Nemiga Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Nemiga Gaming i The International E. EU kval tagit 0 poäng på 0 matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Nemiga Gaming tagit i The International E. EU kval under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för EXTREMUM - Nemiga Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EXTREMUM, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Nemiga Gaming.