EXTREMUM – Team Unique 6/5, odds, streaming, speltips

EXTREMUM
vs
Unique
Unique
Bästa matchoddsen
1 2.95
2 1.40
Vinstchans
Odds för EXTREMUM - Team Unique
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 20:56:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

EXTREMUM mötte Team Unique den 21-05-06

Matchen spelades i ESL One CIS Online övre divisionen mellan EXTREMUM och Team Unique. Mötets matchstart var 16:00 den 6 maj.

De bästa & högsta oddsen inför EXTREMUM - Team Unique

Inför mötet mellan EXTREMUM - Team Unique i ESL One CIS Online övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Team Unique och Unibet gav då det bästa oddset till 1.40 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Team Unique, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,83 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på EXTREMUM som vinnare i matchen mot Team Unique. Och inför detta möte så gav betway det högsta oddset på EXTREMUM som vinnare till 2.95 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,38 att EXTREMUM skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Före avspark mellan EXTREMUM - Team Unique så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit EXTREMUM

Hemmalaget EXTREMUM har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu EXTREMUM ett poängsnitt på 0 poäng per match.

EXTREMUM har ett bortafacit i ESL One CIS Online övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har EXTREMUM därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

0 poäng har EXTREMUM än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att EXTREMUM har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Unique

Team Unique har i ESL One CIS Online övre divisionen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Team Unique har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Team Unique har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESL One CIS Online övre divisionen på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Team Unique därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Team Unique har i ESL One CIS Online övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Unique har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för EXTREMUM - Team Unique

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för EXTREMUM och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Unique på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.