Fantastic Five – Nemiga Gaming 9/4, odds, speltips, streaming

Fantastic Five
vs
Nemiga Gaming
21-04-09 12:00 Champions League
Nemiga Gaming
Bästa matchoddsen
1 2.45
2 1.50
Vinstchans
Odds för Fantastic Five - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 08:55:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Fantastic Five – Nemiga Gaming i Champions League

Med matchstart 12:00 så spelades matchen i Champions League mellan Fantastic Five och Nemiga Gaming, den 9 april.

Oddsen inför Fantastic Five - Nemiga Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i Champions League mellan Fantastic Five och Nemiga Gaming så var Nemiga Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Nemiga Gaming som vinnare. Att Nemiga Gaming skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,45 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Fantastic Five var underdogs mot Nemiga Gaming och det högsta oddset på nederlagstippade Fantastic Five kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.45 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Fantastic Five och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,50 på en seger till Fantastic Five.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Fantastic Five

På hemmaplan har Fantastic Five samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Champions League. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Fantastic Five har på bortaplan i Champions League denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Fantastic Five ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i Champions League så har Fantastic Five spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Fantastic Five ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Champions League. Detta innebär att Nemiga Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Fantastic Five har ett facit på bortaplan denna säsong i Champions League med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Nemiga Gaming i Champions League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att Nemiga Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Fantastic Five - Nemiga Gaming

Likaresultatet innebär att Fantastic Five på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Nemiga Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.