Frölunda – Aalborg Pirates 9/10, odds, stream, speltips

Frölunda
vs
Aalborg Pirates
6 – 0 2018-10-09 19:30 Champions Hockey League
Vinstchans
Odds för Frölunda – Aalborg Pirates
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-09 17:44:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Frölunda möter Aalborg Pirates i gruppspelet i CHL. Hemmalagets ambition är att hänga av gästerna redan i första matchen och samtidigt avancera till utslagsomgångarna. Aalborg måste vinna för att ha någon chans att gå vidare ur gruppen och man måste dessutom vinna båda återstående matcherna samt hoppas på att resultaten i de andra matcherna o gruppen går deras väg. I vårt speltips tror vin inte att så sker. Vi spelar istället på att hemmalaget vinner, ettan spelar vi hos Expekt till oddset 1,13.

Frölunda med toppchans

Frölunda hänger med i toppen av gruppen och det är främst målskillnaden som gör att man just nu ligger på tredje plats och inte högre upp. Det är nämligen tre lag på samma poäng. Förutom Frölunda så är det Vienna Capitals och ZCS Lions som ligger på sju poäng efter fyra spelade matcher. Det är en stor fördel för Göteborgarna då man avslutar gruppspelet med att spela ett dubbelmöte mot jumbon, samtidigt som ettan och tvåan i gruppen möter varandra. Ett utmärkt läge för avancemang.

Aalborg utan seger i gruppen

Aalborg Pirates har ännu ingen vinst under ordinarie tid i årets gruppspel. Man har tagit en övertidsseger och förlorat två matcher efter övertid. På så sätt har man spelat in totalt tre poäng hittills. En storförlust åkte man också på när Vienna Capitals vann med hela 6-1.

Speltips - Hemmalaget vinner

Lagen har ännu inte mötts i gruppen så det är svårt att avgöra hur mycket som skiljer dem åt. Däremot har båda lagen mött de andra två lagen och där är en viss skillnad. Frölunda har två segrar och en övertidsförlust medans Aalborg inte har någon seger under ordinarie tid utan en övertidsseger och två övertidsförluster. Kort och gott skiljer det fyra poäng mellan lagen inför matchen. I vårt speltips spelar vi på att Frölunda vinner och att den differensen är sju efter matchen. Vi spelar ettan hos Expekt till oddset 1,13.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-07 20:44:16

Matchen är tippad av

Frölunda - Aalborg Pirates odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Champions Hockey League mellan Frölunda och Aalborg Pirates så var Frölunda oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.15 gånger pengarna på Frölunda som vinnare.

Frölunda vann det föregåendet mötet mot Aalborg Pirates

Mötet mellan Frölunda och Aalborg Pirates slutade med en 6-0 seger till Frölunda.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions Hockey League