FURIA Esports Academy – LOUD Academy 29/6, odds, livestream, speltips

FURIA Esports Academy
vs
LOUD Academy
21-06-29 20:00 CBLOL Academy
LOUD Academy
Bästa matchoddsen
1 2.20
2 1.60
Vinstchans
Odds för FURIA Esports Academy - LOUD Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 13:40:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports Academy – LOUD Academy i 29 juni

FURIA Esports Academy och LOUD Academy i CBLOL Academy med matchstart 20:00 den29 juni.

1X2-oddsen på FURIA Esports Academy - LOUD Academy

På matchen i CBLOL Academy mellan FURIA Esports Academy och LOUD Academy så höll spelbolagen LOUD Academy som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.60 hos Unibet. LOUD Academy var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,20 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade FURIA Esports Academy låg som högst på 2.20 hos Unibet. Snittoddset på FURIA Esports Academy som segrare låg på 1,60 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan FURIA Esports Academy och LOUD Academy så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit FURIA Esports Academy

På hemmaplan har FURIA Esports Academy samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i CBLOL Academy. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har FURIA Esports Academy ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att FURIA Esports Academy har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

FURIA Esports Academy har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Det gör att FURIA Esports Academy har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit LOUD Academy

LOUD Academy har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i CBLOL Academy. LOUD Academy har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har LOUD Academy i CBLOL Academy under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har LOUD Academy tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har LOUD Academy i CBLOL Academy håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. LOUD Academy har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FURIA Esports Academy - LOUD Academy

Likaresultatet innebär att FURIA Esports Academy på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. LOUD Academy har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.