FURIA Esports – Faze Clan 15/5, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Faze Clan
21-05-15 18:00 Six Invitational
Faze Clan
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.49
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Faze Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – Faze Clan i 15 maj

Matchen som spelades i Six Invitational mellan FURIA Esports vs Faze Clan hade matchstart klockan 18:00, den 21-05-15.

1X2-oddsen på FURIA Esports - Faze Clan

På matchen i Six Invitational mellan FURIA Esports och Faze Clan så höll spelbolagen Faze Clan som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.49 hos Unibet. I snitt så gav 2 spelbolag oddset 2,44 på att favoriten Faze Clan skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på FURIA Esports som vinnare i matchen mot Faze Clan. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på FURIA Esports som vinnare till 2.50 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,47 att FURIA Esports skulle ta en oväntad seger.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan FURIA Esports och Faze Clan hittade du hos till oddset . Före avspark mellan FURIA Esports - Faze Clan så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit FURIA Esports

Hemmalaget FURIA Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. FURIA Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har FURIA Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att FURIA Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i Six Invitational så har FURIA Esports spelat in 0 poäng på 0 matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Faze Clan ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan har Faze Clan i Six Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Faze Clan har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Faze Clan har spelat i Six Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Faze Clan ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för FURIA Esports - Faze Clan

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FURIA Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Faze Clan har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.