FURIA Esports – Team One Esports 13/5, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Team One Esports
21-05-13 19:30 Six Invitational
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.90
2 1.85
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FURIA Esports – Team One Esports i Six Invitational

Matchen mellan FURIA Esports och Team One Esports i Six Invitational spelades den 13/5 med matchstart kl. 19:30.

De bästa & högsta oddsen inför FURIA Esports - Team One Esports

På matchen i Six Invitational mellan FURIA Esports och Team One Esports så höll spelbolagen Team One Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.85 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,90 på att Team One Esports skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på FURIA Esports, som var nederlagstippade mot Team One Esports, till 1.90 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,83 att FURIA Esports skulle vinna matchen.

Ett kryss mellan FURIA Esports och Team One Esports gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan FURIA Esports - Team One Esports.

Poängfacit FURIA Esports

På hemmaplan har FURIA Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta innebär att FURIA Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

FURIA Esports har ett bortafacit under säsongen i Six Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att FURIA Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher FURIA Esports har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att FURIA Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i Six Invitational har Team One Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Team One Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Team One Esports har i Six Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Detta gör att Team One Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Team One Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.