Furious Gaming – Estral Esports 19/7, odds, speltips, livestream

Furious Gaming
vs
Estral Esports
21-07-19 00:00 LLA
Estral Esports
Bästa matchoddsen
2 2.20
Vinstchans
Odds för Furious Gaming - Estral Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-18 22:43:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Furious Gaming – Estral Esports i LLA

Mötet i LLA mellan Furious Gaming och Estral Esports spelades den 19/7 matchstart med start kl. 00:00.

De bästa & högsta oddsen inför Furious Gaming - Estral Esports

Inför mötet mellan Furious Gaming - Estral Esports i LLA så talade spelbolagens odds för en seger till Furious Gaming och Bethard gav då det bästa oddset till 1.91 gånger pengarna. De 6 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 1,92 att favoriten Furious Gaming skulle vinna matchen.

Bet365 gav det högsta odds på Estral Esports, som var nederlagstippade mot Furious Gaming, till 2.20 gånger pengarna. Snittoddset på Estral Esports som segrare låg på 1,80 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Furious Gaming och Estral Esports, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Furious Gaming och Estral Esports så gav de 6 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Furious Gaming

På hemmaplan har Furious Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LLA. Detta innebär att Furious Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Furious Gaming facit så här långt på 0 matcher i LLA. Detta gör att Furious Gaming har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Furious Gaming har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Furious Gaming har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Estral Esports

På 0 matcher i LLA har Estral Esports nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Estral Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i LLA på 0 spelade matcher. Estral Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Estral Esports har på 0 spelade matcher i LLA tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Furious Gaming - Estral Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Furious Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Estral Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.