Giants Gaming – Oxygen Esports 16/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
Oxygen Esports
21-05-16 16:30 Six Invitational
Oxygen Esports
Bästa matchoddsen
1 2.75
2 1.47
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - Oxygen Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 14:06:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Giants Gaming – Oxygen Esports i 16 maj

Den 21-05-16 så spelades mötet mellan Giants Gaming – Oxygen Esports i Six Invitational, med matchstart klockan 16:30.

1X2-oddsen på Giants Gaming - Oxygen Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Six Invitational mellan Giants Gaming och Oxygen Esports så var Oxygen Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.47 gånger pengarna på Oxygen Esports som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Oxygen Esports på 2,65 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade Giants Gaming låg som högst på 2.75 hos betway. Snittoddset på Giants Gaming som segrare låg på 1,44 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Giants Gaming och Oxygen Esports till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan Giants Gaming och Oxygen Esports så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Giants Gaming

På hemmaplan har Giants Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Detta innebär att Giants Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Giants Gaming har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Giants Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Giants Gaming håvat in 0 poäng under säsongen i event. Giants Gaming har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Oxygen Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Oxygen Esports har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Oxygen Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Oxygen Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Giants Gaming - Oxygen Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Giants Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Oxygen Esports.