Hellbear Smashers – Nigma 5/5, odds, streaming, speltips

Hellbear Smashers
vs
Nigma
Nigma
Bästa matchoddsen
1 4.50
2 1.18
Vinstchans
Odds för Hellbear Smashers - Nigma
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 17:52:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Hellbear Smashers – Nigma i DreamLeague DPC EU övre divisionen

Den 21-05-05 så spelades mötet mellan Hellbear Smashers – Nigma i DreamLeague DPC EU övre divisionen, med matchstart klockan 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför Hellbear Smashers - Nigma

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamLeague DPC EU övre divisionen mellan Hellbear Smashers och Nigma så var Nigma oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Nigma som vinnare. Favoriten Nigma kunde du i snitt spela på till oddset 4,50 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på Hellbear Smashers som vinnare i matchen mot Nigma. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Hellbear Smashers som vinnare till 4.50 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Hellbear Smashers skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,18 gånger pengarna inför mötet mot Nigma.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Hellbear Smashers - Nigma.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hemmalaget Hellbear Smashers har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Hellbear Smashers tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Hellbear Smashers ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Hellbear Smashers än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Nigma

På 0 matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen har Nigma nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Nigma har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 spelade matcher. På bortaplan har Nigma tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Nigma tagit i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att Nigma har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Hellbear Smashers - Nigma

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hellbear Smashers, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Nigma.