Immortals Academy – Golden Guardians Academy 23/6, odds, stream, speltips

Immortals Academy
vs
Golden Guardians Academy
21-06-23 22:00 NA Academy
Golden Guardians Academy
Bästa matchoddsen
1 1.70
2 8.10
Vinstchans
Odds för Immortals Academy - Golden Guardians Academy

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 19:29:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Immortals Academy mötte Golden Guardians Academy den 21-06-23

Matchen spelades i NA Academy mellan Immortals Academy och Golden Guardians Academy. Mötets matchstart var 22:00 den 23 juni.

De bästa oddsen inför Immortals Academy - Golden Guardians Academy

Kikade vi på oddsen inför mötet i NA Academy mellan Immortals Academy och Golden Guardians Academy så var Immortals Academy oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.70 gånger pengarna på Immortals Academy som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 8,10 på Immortals Academy som vinnare mot Golden Guardians Academy.

Betway gav det högsta odds på Golden Guardians Academy, som var nederlagstippade mot Immortals Academy, till 8.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,70 gånger pengarna på Golden Guardians Academy som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Immortals Academy och Golden Guardians Academy till det högsta oddset 2.45 hos betway. Ett oavgjort spel på Immortals Academy - Golden Guardians Academy gav inför mötet i snitt oddset 2,45 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Immortals Academy

Immortals Academy har tagit 0 poäng så här långt i NA Academy på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Immortals Academy ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Immortals Academy facit så här långt på 0 matcher i NA Academy. På bortaplan har Immortals Academy därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Immortals Academy har spelat denna säsong i NA Academy så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Golden Guardians Academy

Golden Guardians Academy facit så här långt är 0 inspelade poäng i NA Academy på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Golden Guardians Academy har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i NA Academy på 0 spelade matcher. Detta innebär att Golden Guardians Academy har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Golden Guardians Academy har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per spelad match har Golden Guardians Academy ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Immortals Academy - Golden Guardians Academy

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Immortals Academy har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Golden Guardians Academy har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.