Imperial Pro Gaming – PuckChamp 25/2, odds, stream, speltips

Imperial Pro Gaming
vs
PuckChamp
PuckChamp
Bästa matchoddsen
1 3.20
2 1.30
Vinstchans
Odds för Imperial Pro Gaming - PuckChamp
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-25 02:24:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Imperial Pro Gaming – PuckChamp i ESL One CIS Online lägre divisionen

Imperial Pro Gaming och PuckChamp i ESL One CIS Online lägre divisionen med matchstart 10:55 den25 februari.

Oddsen inför Imperial Pro Gaming - PuckChamp

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESL One CIS Online lägre divisionen mellan Imperial Pro Gaming och PuckChamp så var PuckChamp oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på PuckChamp som vinnare. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,20 på PuckChamp som vinnare mot Imperial Pro Gaming.

Spelbolagen trodde inte på Imperial Pro Gaming som vinnare i matchen mot PuckChamp. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Imperial Pro Gaming som vinnare till 3.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Imperial Pro Gaming och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,30 på en seger till Imperial Pro Gaming.

Ett spel på krysset mellan Imperial Pro Gaming och PuckChamp gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Imperial Pro Gaming

Imperial Pro Gaming har tagit 0 poäng så här långt i ESL One CIS Online lägre divisionen på 0 spelade matcher. Detta gör att Imperial Pro Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Imperial Pro Gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Imperial Pro Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i ESL One CIS Online lägre divisionen så har Imperial Pro Gaming spelat in 0 poäng på 0 matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit PuckChamp

PuckChamp har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online lägre divisionen. PuckChamp har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har PuckChamp i ESL One CIS Online lägre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har PuckChamp tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har PuckChamp tagit i ESL One CIS Online lägre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har PuckChamp ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Imperial Pro Gaming - PuckChamp

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Imperial Pro Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PuckChamp på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.