Inaequalis – SINNERS Esports 27/6, odds, live stream, speltips

Inaequalis
vs
SINNERS Esports
21-06-27 13:00 Hitpoint Masters
SINNERS Esports
Bästa matchoddsen
1 3.65
2 1.24
Vinstchans
Odds för Inaequalis - SINNERS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 05:21:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Inaequalis – SINNERS Esports i 27 juni

Matchen som spelades i Hitpoint Masters mellan Inaequalis vs SINNERS Esports hade matchstart klockan 13:00, den 21-06-27.

De bästa oddsen inför Inaequalis - SINNERS Esports

Inför mötet mellan Inaequalis - SINNERS Esports i Hitpoint Masters så talade spelbolagens odds för en seger till SINNERS Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.24 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten SINNERS Esports, hos de 1 spelbolagen, låg på 3,65 gånger pengarna.

3.65 var det högsta oddset på nederlagstippade Inaequalis som vinnare i mötet mot SINNERS Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Nederlagstippade Inaequalis var som sagt ingen favorit i mötet mot SINNERS Esports och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,24.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Inaequalis - SINNERS Esports i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan Inaequalis - SINNERS Esports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Inaequalis

För Inaequalis så har laget denna säsong i Hitpoint Masters håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har Inaequalis ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Inaequalis ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Inaequalis har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Inaequalis har spelat denna säsong i Hitpoint Masters så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit SINNERS Esports

SINNERS Esports har ett facit i Hitpoint Masters där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Inaequalis i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

SINNERS Esports har ett facit med 0 poäng i Hitpoint Masters på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att Inaequalis har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher SINNERS Esports har spelat i Hitpoint Masters under säsong så har laget håvat in 0 poäng. SINNERS Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Inaequalis - SINNERS Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Inaequalis har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. SINNERS Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.