Infamous – Omega Gaming 24/6, odds, speltips, live stream

Infamous
vs
Omega Gaming
Omega Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.10
2 7.00
Vinstchans
Odds för Infamous - Omega Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 17:05:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Infamous – Omega Gaming i The International SA Qual.

Matchen mellan Infamous och Omega Gaming i The International SA Qual. spelades den 24/6 med matchstart kl. 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Infamous - Omega Gaming

På matchen i The International SA Qual. mellan Infamous och Omega Gaming så höll spelbolagen Infamous som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.10 hos Unibet. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 6,55 på Infamous som vinnare mot Omega Gaming.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Omega Gaming som vinnare, till oddset 7.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Omega Gaming och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,08 på en seger till Omega Gaming.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Infamous och Omega Gaming skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Infamous

Infamous hemmafacit så här långt i The International SA Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Infamous ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Infamous facit så här långt på 0 matcher i The International SA Qual.. Och detta gör att Infamous har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I The International SA Qual. har Infamous 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Omega Gaming

Omega Gaming har i The International SA Qual. 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Omega Gaming i The International SA Qual. tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Omega Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Omega Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Omega Gaming har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Infamous - Omega Gaming

Likaresultatet innebär att Infamous på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Omega Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.