Leiston – St Albans City 16/9, odds, streaming, speltips

100 kr riskfritt spel på Leiston vs St Albans City!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Leiston - St Albans City. Se resultatet från omröstningen nedan.

Leiston - St Albans City

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 3.80
X 4.00
2 1.78
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Leiston – St Albans City i FA-cupen

Leiston och St Albans City möttes den 23-09-16 med avspark 16:00 i FA-cupen.

1X2-oddsen på Leiston - St Albans City

Inför mötet mellan Leiston - St Albans City i FA-cupen så talade spelbolagens odds för en seger till St Albans City och Betsson gav då det bästa oddset till 1.78 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till St Albans City på 3,63 gånger pengarna, hos de 8 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Leiston var nederlagstippade i mötet mot St Albans City och det högsta oddset på Leiston som vinnare hittade du hos betway till oddset 3.80. Snittoddset på att underdogen Leiston skulle vinna matchen gav hos de 8 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,75 gånger pengarna inför mötet mot St Albans City.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Leiston och St Albans City till det högsta oddset 4.00 hos Unibet. Före avspark mellan Leiston - St Albans City så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 3,97.

Poängfacit Leiston

Leiston har ett hemmafacit så här lång i FA-cupen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Leiston ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Leiston tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Leiston ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Leiston har spelat denna säsong i FA-cupen så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit St Albans City

St Albans City har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i FA-cupen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har St Albans City i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i FA-cupen. Detta innebär att St Albans City har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

St Albans City har på 0 spelade matcher i FA-cupen tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har St Albans City ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Leiston - St Albans City

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Leiston har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. St Albans City har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.