⁠Liiv SANDBOX Challengers – Fredit BRION Challengers 29/6, odds, speltips, streaming

⁠Liiv SANDBOX Challengers
vs
Fredit BRION Challengers
21-06-29 12:00 LCK CL
Fredit BRION Challengers
Bästa matchoddsen
2 1.60
Vinstchans
Odds för ⁠Liiv SANDBOX Challengers - Fredit BRION Challengers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 08:19:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades ⁠Liiv SANDBOX Challengers – Fredit BRION Challengers

Matchen spelades i LCK CL mellan ⁠Liiv SANDBOX Challengers och Fredit BRION Challengers. Mötets matchstart var 12:00 den 29 juni.

Oddsen inför ⁠Liiv SANDBOX Challengers - Fredit BRION Challengers

På matchen i LCK CL mellan ⁠Liiv SANDBOX Challengers och Fredit BRION Challengers så höll spelbolagen Fredit BRION Challengers som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.60 hos Unibet. Snittoddset på favoriten Fredit BRION Challengers, hos de 5 spelbolagen, låg på 2,23 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på ⁠Liiv SANDBOX Challengers som vinnare i matchen mot Fredit BRION Challengers. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på ⁠Liiv SANDBOX Challengers som vinnare till 2.25 gånger pengarna. Snittoddset på ⁠Liiv SANDBOX Challengers som segrare låg på 1,56 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan ⁠Liiv SANDBOX Challengers och Fredit BRION Challengers hittade du hos till oddset . De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit ⁠Liiv SANDBOX Challengers

⁠Liiv SANDBOX Challengers har på hemmaplan i LCK CL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. ⁠Liiv SANDBOX Challengers har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

⁠Liiv SANDBOX Challengers har ett bortafacit under säsongen i LCK CL med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har ⁠Liiv SANDBOX Challengers därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

⁠Liiv SANDBOX Challengers har ett facit denna säsong i LCK CL med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. ⁠Liiv SANDBOX Challengers har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fredit BRION Challengers

Fredit BRION Challengers har ett facit i LCK CL där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Fredit BRION Challengers har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 matcher har Fredit BRION Challengers under säsong tagit 0 poäng i event. Detta gör att ⁠Liiv SANDBOX Challengers har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Fredit BRION Challengers spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har Fredit BRION Challengers ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för ⁠Liiv SANDBOX Challengers - Fredit BRION Challengers

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ⁠Liiv SANDBOX Challengers, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fredit BRION Challengers.