LOUD Academy – Vorax Liberty Academy 23/6, odds, speltips, livestream

LOUD Academy
vs
Vorax Liberty Academy
21-06-23 23:00 CBLOL Academy
Vorax Liberty Academy
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 2.55
Vinstchans
Odds för LOUD Academy - Vorax Liberty Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-22 04:49:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

LOUD Academy – Vorax Liberty Academy i CBLOL Academy

Matchen mellan LOUD Academy och Vorax Liberty Academy i CBLOL Academy spelades den 23/6 med matchstart kl. 23:00.

De bästa & högsta oddsen inför LOUD Academy - Vorax Liberty Academy

Inför mötet mellan LOUD Academy - Vorax Liberty Academy i CBLOL Academy så talade spelbolagens odds för en seger till LOUD Academy och Unibet gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. Favoriten LOUD Academy kunde du i snitt spela på till oddset 2,55 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på Vorax Liberty Academy, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.55 gånger pengarna hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,45 på Vorax Liberty Academy som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan LOUD Academy och Vorax Liberty Academy till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan LOUD Academy och Vorax Liberty Academy så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit LOUD Academy

På 0 spelade matcher har LOUD Academy nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan så har LOUD Academy under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har LOUD Academy därmed 0,00 poäng per match.

LOUD Academy har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. LOUD Academy har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Vorax Liberty Academy

Vorax Liberty Academy har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i CBLOL Academy. Vorax Liberty Academy har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Vorax Liberty Academy i CBLOL Academy tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att LOUD Academy har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Vorax Liberty Academy i CBLOL Academy håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Vorax Liberty Academy har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för LOUD Academy - Vorax Liberty Academy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för LOUD Academy, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vorax Liberty Academy.