Lyon – 25/5, odds, streaming, speltips

24-05-25 17:00Coupe de France
500 kr riskfritt spel på Lyon vs !
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 5.35
X 4.25
2 5.20
Vinstchans
Odds för Lyon -
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Lyon – den 25/5

Lyon och möttes i Coupe de France den 25/5 med matchstart 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför Lyon -

Inför matchen mellan Lyon och i Coupe de France så var Lyon spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Lyon hittade du hos till gånger pengarna. Lyon var som sagt favorit inför detta möte och de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,65 gånger pengarna.

Lyon var underdogs mot Lyon och det högsta oddset på nederlagstippade Lyon kunde du spela på hos spelbolaget Betsson till 5.35 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 6 spelbolagen i snitt oddset 2,18 på Lyon som vinnare.

Inför mötet mellan Lyon och så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat 4.25 som du hittade hos Betsson. Snittoddet hos de 6 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 4,16 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Lyon

Lyon har ett hemmafacit så här lång i Coupe de France där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har Lyon ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Lyon har ett bortafacit med 0 poäng per match.

I Coupe de France har Lyon 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Lyon har ett poängsnitt på 0 per spelad match.

Poängfacit

har denna säsongen i Coupe de France tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Coupe de France har ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att har ett facit med 0 poäng per bortamatch.

I Coupe de France har under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat.  har därmed ett facit på 0 poäng per match.

Poängstatistik för Lyon -

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Lyon och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.