Macclesfield – Buxton 16/9, odds, stream, speltips

100 kr riskfritt spel på Macclesfield vs Buxton!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Macclesfield - Buxton. Se resultatet från omröstningen nedan.

Macclesfield - Buxton

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 2.00
X 3.75
2 3.40
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Macclesfield – Buxton i FA-cupen

Matchen mellan Macclesfield och Buxton i FA-cupen spelades den 16/9 med avspark kl. 16:00.

1X2-oddsen på Macclesfield - Buxton

Kikade vi på oddsen inför mötet i FA-cupen mellan Macclesfield och Buxton så var Macclesfield oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 2.00 gånger pengarna på Macclesfield som vinnare. Macclesfield var som sagt favorit inför detta möte och de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,26 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Buxton låg som högst på 3.40 hos Leo Vegas. Om vi jämför oddsen från de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,91 gånger pengarna på Buxton som vinnare.

Unibet gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Macclesfield och Buxton, till 3.75 gånger pengarna. I snitt gav de 8 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 3,75 att Macclesfield - Buxton skulle kryssa matchen.

Poängfacit Macclesfield

Macclesfield har tagit 0 poäng så här långt i FA-cupen på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Denna säsong har Macclesfield ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Macclesfield ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Macclesfield har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Macclesfield har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Buxton

Buxton har i FA-cupen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Buxton har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Buxton har ett facit med 0 poäng i FA-cupen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Buxton därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher Buxton har spelat i FA-cupen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Buxton har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Macclesfield - Buxton

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Macclesfield har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Buxton har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.