Manchester City – Tottenham 20/4, odds, stream, speltips

2019-04-20 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester City – Tottenham
Matchfakta och matchinfo

Avspark 04-20-2019 16:00

Tottenham gästar Manchester City i Premier League med matchstart 16:00 den 20/4.

Manchester City – Tottenham speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Manchester City-Tottenham eller annan match. Rekar på andra matcher än Manchester City-Tottenham hittar du i menyn under ”speltips”.

Manchester City vann senast över Tottenham

Den 29/10 spelades det senaste mötet mellan Manchester City och Tottenham i Premier League, under denna säsongen, och då var det Manchester City som vann matchen med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Manchester City har gjort 27 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 3,86 mål/match.  I Premier League har Manchester City släppt in 4 mål på hemmaplan denna säsongen.

Tottenham har ett facit med 1,88 gjorda bortamål i Premier League på de 8 bortamatcher man spelat under säsongen. Tottenham har på de 8 bortamatcher man spelat i Premier League släppt in 6 mål och har ett snitt på 0,75 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Premier League har Manchester City gjort totalt 36 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 3,00 mål per match. Manchester City har denna säsongen släppt in totalt 5 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Manchester City 0,42 insläppta mål per match.

Bortalaget Tottenham har under säsongen i Premier League totalt gjort 20 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att Tottenham har ett snitt på 1,67 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Tottenham släppt in 0,83 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.