Mkers – Oxygen Esports 16/5, odds, live stream, speltips

Mkers
vs
Oxygen Esports
21-05-16 12:00 Six Invitational
Oxygen Esports
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.72
Vinstchans
Odds för Mkers - Oxygen Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 23:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Mkers – Oxygen Esports den 16/5

Matchen mellan Mkers och Oxygen Esports i Six Invitational spelades den 16/5 med matchstart kl. 12:00.

1X2-oddsen på Mkers - Oxygen Esports

Inför matchen mellan Mkers och Oxygen Esports i Six Invitational så var Oxygen Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Oxygen Esports hittade du hos Unibet till 1.72 gånger pengarna. Att Oxygen Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,00 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

På nederlagstippade Mkers så kunde du spela på det högsta oddset 2.00 som du hittade hos Unibet. Nederlagstippade Mkers var som sagt ingen favorit i mötet mot Oxygen Esports och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,72.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Mkers - Oxygen Esports i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan Mkers - Oxygen Esports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Mkers

Mkers har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Mkers denna säsong i Six Invitational tagit 0 poäng. Detta innebär att Mkers har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Mkers än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Mkers har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Oxygen Esports

Oxygen Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Six Invitational på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Oxygen Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Oxygen Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Oxygen Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Mkers - Oxygen Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Mkers, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Oxygen Esports.