Nantwich Town – Banbury United 16/9, odds, stream, speltips

100 kr riskfritt spel på Nantwich Town vs Banbury United!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Nantwich Town - Banbury United. Se resultatet från omröstningen nedan.

Nantwich Town - Banbury United

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 5.50
X 4.35
2 1.53
Vinstchans
Odds för Nantwich Town - Banbury United
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Nantwich Town – Banbury United i FA-cupen

Nantwich Town och Banbury United möttes i FA-cupen den 16/9 med avspark 16:00.

Oddsen inför Nantwich Town - Banbury United

Kikade vi på oddsen inför mötet i FA-cupen mellan Nantwich Town och Banbury United så var Banbury United oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.53 gånger pengarna på Banbury United som vinnare. Favoriten Banbury United kunde du i snitt spela på till oddset 5,31 gånger pengarna som vinnare hos de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Nantwich Town var underdogs mot Banbury United och det högsta oddset på nederlagstippade Nantwich Town kunde du spela på hos spelbolaget Betsson till 5.50 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,48 gånger pengarna på Nantwich Town som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav Unibet till 4.35 gånger pengarna. Före avspark mellan Nantwich Town - Banbury United så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 4,25.

Poängfacit Nantwich Town

Hemmalaget Nantwich Town har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Nantwich Town denna säsong i FA-cupen tagit 0 poäng. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I FA-cupen har Nantwich Town denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Det gör att Nantwich Town har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Banbury United

Banbury United facit så här långt är 0 inspelade poäng i FA-cupen på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 matcher har Banbury United under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har Banbury United tagit 0,00 poäng per spelad match.

Banbury United har i FA-cupen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Banbury United har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nantwich Town - Banbury United

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Nantwich Town har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Banbury United har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.