Nässjö – Wetterbygden Starts 13/1, odds, live stream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Nässjö – Wetterbygden Starts
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nässjö – Wetterbygden Starts

Nässjö och Wetterbygden Starts möttes den 2019-01-13 med matchstart 19:34 i Basketligan.

Nässjö utgick med seger mot Wetterbygden Starts

 Matchen slutade med en seger till Nässjö med 79 poäng mot 78. Vinsten innebär att Nässjö plockar 3 nya poäng. Wetterbygden Starts förlorade mötet, och går alltså från denna omgång av Basketligan utan nya poäng.

Poängfacit Nässjö

 Nässjö har ett hemmafacit så här lång i Basketligan där laget har håvat in 27 poäng på 19 matcher. Över de 19 spelade hemmamatcher har nu Nässjö ett poängsnitt på 1,42 poäng per match.

På 20 spelade matcher har Nässjö denna säsong i Basketligan tagit 15 poäng. Detta innebär att Nässjö har ett poängsnitt på bortaplan med 0,75 poäng per match.

Nässjö har samlat in 42 poäng denna säsong i event, på de 39 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 1,08 poäng i snitt.

Poängfacit Wetterbygden Starts

Wetterbygden Starts har denna säsongen i Basketligan tagit 21 poäng på de 20 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Wetterbygden Starts ett snitt på 1,05 inspelade poäng per match.

Wetterbygden Starts har ett facit med 18 poäng i Basketligan på 20 spelade bortamatcher. Detta gör att Nässjö har ett snitt på bortaplan med 0,90 poäng per match.

Wetterbygden Starts har tagit 39 poäng i Basketligan under säsong, på 40 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,98 poäng i snitt.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Basketligan

Poängstatistik för Nässjö – Wetterbygden Starts

Efter vinsten kan vi konstatera ett facit av 0 vinster, 5 förluster och 0 oavgjorda matcher på de fem senaste för Nässjö. Wetterbygden Starts gick förlorande ur mötet – och har med 4 förluster på sina fem senast spelade matcher, ihop med 0 kryss och 1 vinster.

De nya poängen från mötet mot Wetterbygden Starts innebär att Nässjö har plockat totalt 0 poäng av 15 möjliga i sina 5 senast spelade matcher. Wetterbygden Starts får inte med sig några nya poäng efter förlusten, och har därmed spelat in 3 poäng av 15 möjliga på sina 5 senaste matcher.

Målstatistik för Nässjö och Wetterbygden Starts

På hemmaplan har Nässjö gjort 1590 poäng i Basketligan, vilket innebär att Nässjö har ett snitt på 83,68 gjorda poäng per match. I Basketligan har Nässjö släppt in 1560 poäng på hemmaplan denna säsongen.

Under denna säsongen i Basketligan har Nässjö gjort totalt 3079 poäng på 39 matcher man spelat, vilket ger ett poängsnitt på 78,95 poäng per match. Ser man till antalet insläppta poäng under hela säsongen i ligan så har Nässjö ett snitt på 83,05 insläppta poäng per match, på de 39 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda poäng på bortaplan så har Wetterbygden Starts 1624 gjorda poäng sammanlagt i de 20 bortamatcher man spelat. Wetterbygden Starts har å sin sida ett bortafacit med 1726 insläppta poäng under säsongen i Basketligan.

Bortalaget Wetterbygden Starts har under säsongen i Basketligan totalt gjort 3119 poäng i de 40 matcher som man har spelat. Det innebär att Wetterbygden Starts har ett snitt på 77,98 gjorda poäng i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Wetterbygden Starts, på 40 spelade matcher, släppt in 82,25 poäng i snitt per match.