Natus Vincere – EXTREMUM 23/6, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
EXTREMUM
EXTREMUM
Bästa matchoddsen
1 1.12
2 5.75
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - EXTREMUM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 14:22:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Natus Vincere – EXTREMUM i The International E. EU kval

Natus Vincere och EXTREMUM möttes den 21-06-23 med matchstart 15:00 i The International E. EU kval.

1X2-oddsen på Natus Vincere - EXTREMUM

På matchen i The International E. EU kval mellan Natus Vincere och EXTREMUM så höll spelbolagen Natus Vincere som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.12 hos Unibet. Natus Vincere var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 5,57 gånger pengarna.

EXTREMUM var spelbolagens under dog i mötet mot Natus Vincere i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till EXTREMUM gav betway till oddset 5.75. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,10 att EXTREMUM skulle vinna matchen.

Inför mötet mellan Natus Vincere och EXTREMUM så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Natus Vincere och EXTREMUM skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Natus Vincere

Hemmalaget Natus Vincere har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Natus Vincere ett snitt på 0 poäng per match.

Natus Vincere har ett bortafacit i The International E. EU kval med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Natus Vincere har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Natus Vincere har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit EXTREMUM

På hemmaplan har EXTREMUM fått ihop 0 poäng i The International E. EU kval denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att EXTREMUM har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har EXTREMUM i The International E. EU kval tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att EXTREMUM har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

EXTREMUM har i The International E. EU kval ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. EXTREMUM har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Natus Vincere - EXTREMUM

Likaresultatet innebär att Natus Vincere på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. EXTREMUM har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.