Newcastle – Liverpool 4/5, odds, speltips, stream

Newcastle
vs
Liverpool
2019-05-04 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Newcastle – Liverpool
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 05-04-2019 16:00

Newcastle gästas av Liverpool i Premier League den 4 maj med matchstart klockan 16:00.

Speltips Newcastle – Liverpool

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Newcastle-Liverpool eller någon annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Newcastle-Liverpool, rekar som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Newcastle har gjort 6 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,86 mål/match.  Newcastle har totalt släppt in 10 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 7 hemmamatcherna så har Newcastle därmed ett snitt på 1,43 insläppta mål per match.

Under säsongen i Premier League har Liverpool gjort 9 mål på de 6 bortamatcher man spelat. Liverpool har å sin sida ett bortafacit med 4 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Under denna säsongen i Premier League har Newcastle gjort totalt 9 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,75 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Newcastle ett snitt på 1,25 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

Liverpool har ett facit denna säsongen i Premier League med 23 gjorda mål. På de 12 matcher som Liverpool har spelat så har man ett snitt på 1,92 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Liverpool släppt in 0,42 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.