Ninjas in Pyjamas – Mkers 12/5, odds, speltips, streaming

Ninjas in Pyjamas
vs
Mkers
21-05-12 16:00 Six Invitational
Mkers
Bästa matchoddsen
1 1.34
2 3.00
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - Mkers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:15:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Ninjas in Pyjamas – Mkers

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i Six Invitational mellan Ninjas in Pyjamas och Mkers, den 12 maj.

1X2-oddsen på Ninjas in Pyjamas - Mkers

Inför mötet mellan Ninjas in Pyjamas - Mkers i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Ninjas in Pyjamas och Unibet gav då det bästa oddset till 1.34 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Ninjas in Pyjamas på 3,00 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Mkers som vinnare, till oddset 3.00 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Mkers skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,34 gånger pengarna inför mötet mot Ninjas in Pyjamas.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Ninjas in Pyjamas och Mkers kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har på hemmaplan i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Ninjas in Pyjamas denna säsong i Six Invitational tagit 0 poäng. På bortaplan så har Ninjas in Pyjamas därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Under säsongen i Six Invitational så har Ninjas in Pyjamas spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Ninjas in Pyjamas har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Mkers

Mkers har ett facit i Six Invitational där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har Mkers under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att Mkers har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Mkers i Six Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Mkers har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - Mkers

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Mkers.